Fem Escola

Ets aquí:

Durant tot l’any celebrem cada trimestre divertits esdeveniments que potencien el companyerisme entre tots els alumnes de l’escola. Són activitats diferents a les classes de dansa, però hi estan directament relacionades.

Cinema Endansa’t

Cada trimestre passem una pel·lícula relacionada amb la dansa. Creiem que és una activitat lúdica i molt divertida per totes les edats. Instal·lem una pantalla plana a l’aula petita i tots aquells alumnes que vulguin gaudir d’un bon musical, hi està convidat.
Imatge 10 (cinema endansa't)-1

Concurs de pintura de dansa

El 1er trimestre organitzarem el concurs de pintura, molt estimat pels alumnes infantil i juvenil. La veritat és que fan uns dibuixos espectaculars, i cada cop es preparen més per aquest gran dia!!

pintura

Dormida Endansa’t

Com cada any, celebrem la tradicional dormida a l’escola. Làmpades de nit, pícnic, esterilles, sacs de dormir, i molta música i diversió per passar tota la nit a l’escola. El primer trimestre el torn és per als alumnes de 12 a 17 anys, i al segon trimestre els toca als alumnes de 7 a 11 anys. S’ens dubte, les dormides a Endansa’t són les nits més divertides i esperades de l’any per tos els alumnes que hi participen.

 

dormida

Concurs de coreografies (2a edició)

Preparació, concentració, creativitat, treball en grup, i quins nervis!. Cada any celebrem un concurs de coreografies entre tots els alumnes de l’escola. Els familiars i amics venen de públic en aquest esdeveniment tan especial, en el que el grup guanyador podrà mostrar la coreografia de forma exclusiva al Festival de fi de curs davant de tothom.

coreografias

Colònies Endansa’t Setmana Santa

Noves proves, nous reptes, nous jocs de nit, noves disfresses i noves experiències. A les colònies que celebrem cada any, els alumnes perden la vergonya, aprenen a conviure, a compartir, a ajudar-se, a fer equip en totes les proves, i com sempre dins d’un eix conductor molt divertit per garantir la seva diversió. Diversió assegurada solament pels alumnes d’Endansa’t.

colonies

Endansa’t s’endansa

Com cada any, els grups escollits participaran en diferents esdeveniments de dansa on podran demostrar el seu nivell i caràcter.

  • La Marató de TV3
  • Festes majors del Clot
  • Mostra de Dansa de Sitges (Fesdansa)

endansa

Endansa’t espectacles

Durant el curs anem organitzant sortides en grup per anar a veure espectacles de dansa en diferents teatres de Barcelona. Creiem que per les escoles de dansa és important que els alumnes surtin plegats a veure espectacles en viu. L’any passat inclús vàrem aconseguir estar amb el Víctor Ullate!!

espectacles

Nadal a Endansa’t

L’últim dia de classe abans de Nadal organitzem una festa per tots els alumnes de l’escola, evidentment amb un bon berenar. No hi falta mai l’entranyable personatge de la barba blanca que com cada any ens porta alguna sorpresa.

nadal

Classes obertes

Per nadal i com és tradició, organitzem les jornades de classes obertes amb l’objectiu d’acostar a les classes als pares, mares i familiars en general, assistint com espectadors per veure com ensenyem dansa. La veritat és que els alumnes es posen molt nerviosos, però els hi fa molta il·lusió!!

obertes

Portes amigues

Durant una setmana, tots els alumnes poden portar un amic o amiga a la seva classe. Amb aquesta iniciativa intentem que els alumnes mostrin als seus amics l’esport que els agrada practicar.
imatge 19

Festival de fi de curs

Preparació, nervis, emoció, espectacle… Durant l’últim trimestre, tots els alumnes i professors ens bolquem en preparar aquest gran dia. Des del primer any el celebrem al Sant Andreu Teatre, amb unes instal·lacions grans, modernes i espectaculars per poder mostrar tota la feina feta l’any. Hi ha projeccions, decorats, interpretacions… tot englobat en un fil conductor que segur tindrà entretinguts als familiars i amics que hi assisteixin.

Per tots nosaltres, el festival representa la culminació de tot un any d’esforç i diversió.

Sense el 2013-1

 

Publicacions recents
02 febr. 2024

Dansa per a Sèniors

  Les classes de #DansaSènior estan dissenyades per ajudar a gaudir del moviment i la dansa i millorar el benestar personal.  Redueix l’estrés. Quan balles, el teu cervell allibera la serotonina, la hormona de “sentir-se bé”. Participar en la dansa periòdicament ha demostrat que redueix l’ansietat i l’estrès al cervell i el cos, a més[…..]

Publicacions recents
26 ag. 2018

Dansa Inclusiva

A través de la dansa, els nostres alumnes augmenten habilitats socials i de comunicació amb el seu entorn més proper, i beneficia a la seva salut i benestar. Milloren la confiança en si mateixos i es fomenta les interaccions social positives. La dansa inclusiva fa del llenguatge corporal un vehícle per comunicar-se amb els altres.[…..]

Publicacions recents
08 maig 2017
Compartir

Campionat Coreogràfic Sant Cugat – 7 de maig 2017

Quan fa tres anys vaig proposar als professors de l’escola el repte de presentar alumnes a un concurs coreogràfic, no sabia que l’aventura que començavem arribaria fins on ha arribat. Tant les nenes com l’equip docent ho vam encarar amb molta il.lusió i de seguida ens vam posar a treballar, inscripcions, vestuari, assajos, hores extres d’assajos,[…..]

Publicacions recents
30 abr. 2017

Casal d’estiu – Comèdia Musical 2017

Els alumnes que participin al casal de Comèdia Musical faran classe de Teatre, cant, modern jazz i producció. L’objectiu del taller és que els alumnes aprenguin a crear, representar i interpretar el personatge que els hi és assignat tenint en compte les característiques d’aquest personatge. Els alumnes adquiriran la capacitat d’estructurar i desenvolupar  un personatge[…..]

Publicacions recents
27 gen. 2017
Compartir

Visita Associació ALPI-ASS

El passat dijous van venir a visitar-nos a l’escola un grup de persones de l’Associació Alpi. Aquesta associació, ubicada a l’Hospitalet de Llobregat, es dedica a la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual per a la seva promoció personal, social y laboral. Entre d’altres coses dins de la seva jornada laboral, realitzen treballs d’artesania a partir[…..]