Pilates

El pilates  és una tècnica d’exercicis que serveixen bàsicament per estabilitzar els músculs centrals. El mètode pilates busca reeducar el cos, permetent eliminar els mals hàbits posturals, sobretot els mals d’esquena, proporcionant una major coordinació i equilibri treballant la relaxació del cos i la ment a través del control de la respiració, uns exercicis que promouen el descans mental, i uns moviments lents, suaus i molt controlats que milloren substancialment l’ús de les articulacions.

 

Balls de nuvis

Us caseu? Voleu ballar a la vostra boda alguna cosa que ningú pugui oblidar?

A Endansa’t farem realitat els vostres somnis i deixareu amb la boca oberta els vostres convidats. Podreu utilitzar la cançó que vulgueu, l’estil de dansa que us agradi més, i nosaltres ens ocuparem de crear la coreografia i ensenyar-vos-la utilitzant un mètode fàcil, eficaç i divertit. Totes les parelles que han passat per l’escola ho han aconseguit amb molt èxit!

El curs consisteix en 4 o 5 sessions, depenent del nivell de la coreografia i dels nuvis, i es concretaran en horaris i dies convinguts, sempre amb la suficient antelació per poder assistir preparats a la boda.

Teatre Musical

Primer escollirem un musical amb el que treballarem tot el curs, i després cada alumne agafarà possessió del seu personatge i durant tot l’any aprendran a interpretar-lo, a ballar totes les músiques, a cantar el seu propi personatge, preparant a la vegada les coreografies de dansa que ballaran de forma individual i col·lectiva durant la funció de final de curs.

Per aconseguir-ho, aprendran a modular la seva veu per poder cantar totes les cançons del musical, les diferents tècniques de dansa per poder ballar totes les coreografies, i també a parlar en públic, a controlar el seu ritme de parla, a saber convèncer, a saber fer riure, a saber fer plorar…

Al acabar, els familiars podran gaudir de l’espectacle!!

Hip-Hop infantil

Curs anual dedicat a aquells nens i nenes que volen aprendre a ballar l’estil de dansa més urbà. Es tracta d’una iniciació al street dance, el ball urbà que va sorgir als anys 60 als barris més populars de Nova York.

La classe consta d’un divertit escalfament, uns exercicis tècnics i es treballarà una coreografia que classe rere classe anirà evolucionant.

Per als nens i nenes més atrevits!

Concursos

A Endansa’t ens agraden els reptes. Cada any preparem diversos grups d’alumnes única i exclusivament per a fer-los participar en concursos de dansa.

El curs és anual i comença el mes de setembre. Per assistir-hi és imprescindible ser alumne de l’escola i tenir un nivell raonable de les diferents tècniques de dansa, sobretot de clàssic i jazz.

Participació en els Premis Jujol, el concurs de dansa de Viladecans, els premis coreogràfics de Sant Cugat, entre d’altres.

Publicacions recents
02 febr. 2024

Dansa per a Sèniors

  Les classes de #DansaSènior estan dissenyades per ajudar a gaudir del moviment i la dansa i millorar el benestar personal.  Redueix l’estrés. Quan balles, el teu cervell allibera la serotonina, la hormona de “sentir-se bé”. Participar en la dansa periòdicament ha demostrat que redueix l’ansietat i l’estrès al cervell i el cos, a més[…..]

Publicacions recents
26 ag. 2018

Dansa Inclusiva

A través de la dansa, els nostres alumnes augmenten habilitats socials i de comunicació amb el seu entorn més proper, i beneficia a la seva salut i benestar. Milloren la confiança en si mateixos i es fomenta les interaccions social positives. La dansa inclusiva fa del llenguatge corporal un vehícle per comunicar-se amb els altres.[…..]

Publicacions recents
08 maig 2017
Compartir

Campionat Coreogràfic Sant Cugat – 7 de maig 2017

Quan fa tres anys vaig proposar als professors de l’escola el repte de presentar alumnes a un concurs coreogràfic, no sabia que l’aventura que començavem arribaria fins on ha arribat. Tant les nenes com l’equip docent ho vam encarar amb molta il.lusió i de seguida ens vam posar a treballar, inscripcions, vestuari, assajos, hores extres d’assajos,[…..]

Publicacions recents
30 abr. 2017

Casal d’estiu – Comèdia Musical 2017

Els alumnes que participin al casal de Comèdia Musical faran classe de Teatre, cant, modern jazz i producció. L’objectiu del taller és que els alumnes aprenguin a crear, representar i interpretar el personatge que els hi és assignat tenint en compte les característiques d’aquest personatge. Els alumnes adquiriran la capacitat d’estructurar i desenvolupar  un personatge[…..]

Publicacions recents
27 gen. 2017
Compartir

Visita Associació ALPI-ASS

El passat dijous van venir a visitar-nos a l’escola un grup de persones de l’Associació Alpi. Aquesta associació, ubicada a l’Hospitalet de Llobregat, es dedica a la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual per a la seva promoció personal, social y laboral. Entre d’altres coses dins de la seva jornada laboral, realitzen treballs d’artesania a partir[…..]